W850i

Fick för några dagar sedan min nya mobiltelefon, en SonyEricsson W850i. Tänkte jag skulle skriva ett par ord om den…

w850iSom namnet antyder är det en Walkman-modell, vilket betyder att den ska vara bra på att spela upp musik; det är den. Sony’s MegaBass-teknik ger bra krut i den. Det enda som man kunde anmärka på här är de medföljande hörlurarna, som inte är mycket att hurra för.

Modellen är SonyEricssons första slide-modell, och för att vara deras första tycker jag att de har lyckats bra. Jag har ingen erfarenhet av andra slide-mobiler, men trivs väldigt bra med slajdandet.

W850i är en 3G-mobil, vilket innebär att du kan använda 3G-tjänster om din operatör tillhandahåller dem. Det gör inte min (eftersom Danmark är ett U-land på mobilnätsfronten), men jag gråter inga krokodiltårar för det.

Den känns kvick i menyerna – något som jag förstått SonyEricsson har haft problem med, framför allt på sina äldre modeller, men som på senare tid inte har visat sig.

Kameran, som är en standard 2 Mpix, utan autofokus, ger den kvalitet man kunde förvänta på bilderna. Under dåliga ljusförhållanden inget att hurra för, men under goda, helt okej bilder, beroende på vad du vill ha dem till naturligtvis. Att den saknar autofokus medför ju det positiva att kameran är relativt snabb.

Den är full med finesser, och jag är mycket nöjd!

Andra bloggar om: , , , ,

3 reaktion på “W850i

  1. Slide-mekanismen var det jag var mest tveksam till inför köpet, men jag är positivt överraskad. Den verkar solid, helt klart. Visst är där ett visst ”glapp”, men det är ytterst lite, och det stör inte. Skulle det bli värre så ska det inte vara några problem att reklamera. Men än så länge – solid och bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *