Studiestart i Odense

Idag har det varit studieintroduktion, och våra tutorer har påbörjat de närmsta veckornas ”sociala introduktion”. Förmiddagen bestod av en samling av alla nya medicin- och kiropraktorstuderande, och lite lättsmält information om studiet, personer som kommer att vara viktiga, det sociala livet kring studierna, osv osv. Sedan delades vi upp i några ”hold” som samlades var för sig för att lära namn, informera om de kommande dagarnas aktiviteter och lite annat smått och gott. Sen var det lunch utanför ”Epstein Bar” – medicinarnas egen bar på universitetsområdet vid sjukhuset. Här bjöds det på baguetter och dricka (där fanns läsk, men alla fick varsin kupong att lösa in mot en öl nere i baren om man ville…). Sen var det fritt fram att göra vad man vill fram till klockan 18 ikväll, då vi ska samlas vid ett kollegie nere i byn och käka pizza, för att sen ge oss ut och testa några av stadens barer.

Jag har passat på att utnyttja tiden till att införskaffa cykelbelysning, som jag nu ska montera, så att jag slipper böter då jag cyklar hem i natt. Om jag hinner ska jag försöka skaffa mig ett danskt mobilnummer idag, annars får jag ta det imorgon.

Kontakt med mig får man enklast genom Skype eller e-post. Skriv en kommentar här, så skickar jag det så fort jag ser det!

2 reaktion på “Studiestart i Odense

  1. Sköt om dig! Ha kul! Drick (inte) för mycket öl! Tänk ”på lyset”! Hitta ett drömboende i centrum – Vi kommer gärna och bär möbler.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *