Madpakken borta!

Dagens händelse: Madpakken försvann någonstans mellan morgonföreläsningen och då jag skulle äta den vid lunch. Kan den ha blivit stulen? Det var visserligen inga större materiella värden som gick förlorade (3 mackor, 1 flaska vatten), men det är ändå irriterande! Nu blev jag ju tvugen att cykla hem för att käka, och dessutom var jag tvungen att köpa mig en ny vattenflaska.

Annars är det läsning som gäller idag. Tentan närmar sig med stormsteg, och det gäller att uppfatta allt medan man läser det, för vi går snabbt vidare till annat. Vädret är fortfarande underbart – slutet av september och fortfarande sensommarvärme (dock inte på morgnarna, brrr…).

I helgen flyttar jag, på ett eller annat sätt. Det är inte riktigt ordnat hur jag ska förflytta min möbler från Rasmus Rask till Lindekollegiet, men på hur som helst ska de dit, fredag, lördag, söndag eller måndag. På tisdag ska rummet här på Rasmus Rask synas, så då måste det vara blåst och rengjort.

Återkommer med bilder och inside information om mitt nya boende på Lindekollgiet då jag flyttat in där. Det ska bli spännande!

Andra bloggar om: ,

En reaktion på “Madpakken borta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *