Flytten närmar sig…

Då var det strax dags att flytta på sig igen. Den här gången ska jag dock inte så långt – bara lite drygt 4 km österut, in i Odense centrum.

Flytten ska ske imorgon, fredag, kväll. Jag ska montera ner alla möbler tillsammans med en kompis idag, så att de är färdiga att lasta in på fredag då jag och en annan kompis kommer med släp (lånat gratis på IKEA – för övrigt ett pluttigt IKEA). Sen bär det av. Förhoppningsvis ska det inte ta så lång tid. Ett par vändor med släpet och så in med allt på det nya stället bara. Sen har jag ju all tid i världen att få ordning på grejorna.

Imorgon är det också Pubcrawl med alla de andra mediciner- och biomekruserne (novischer) – vi ska hinna med åtminstone fyra ställen under löpet av natten. Jag får ansluta när jag är klar med flytten… Men jag bor då väldigt centralt, så det blir perfekt att ta sig hem framåt morgonen! 🙂

K har lagt beslag på sladden till min kamera, så jag kan inte ladda upp några bilder före nästa helg, men sen så ska jag minsann ta och fotografera och visa er där hemma lite av min tillvaro i Odense.

Andra bloggar om: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *