Dag 1 – hold D3 gruppe 2.

Idag har allvaret satt igång. Vi är indelade i grupper för att sätta igång med studiestartsopgaven. Det blir spännande, men samtidigt är det lite skrämmande. Vi har vår första examen, vår första tenta, redan om åtta (8!) veckor.

Var och hämtade cykeln idag. 30 DKK ville han ha för att fixa punkteringen, överkomligt tycker jag! Särskilt med tanke på att jag fått låna en racer sen i lördags så att jag ändå kunnat ta mig fram. Jag snackade lite med verkstadskillen om begagnade hybrider, och han har en som ser riktigt fin ut som han ska fixa och som jag nog kan få för 1600 danska eller nåt sånt. Det låter faktiskt inte helt fel – fin hybrid med induktionslyse både fram och bak, helt ny sadel var där, fina fälgar, ja – kort sagt fin. Eller vad säger expertisen hemmavid? Bättre alternativ? Cykeln jag har är i upplösningstillstånd. Baklagret är helt utslitet, och med allt cyklande här lär den inte hålla många veckor till.

Blev tvungen att ta ut pengar på mitt svenska VISA-kort idag också. Min danska bank har fått pengarna, i fredags, men sätter inte in dem på mitt konto förrän på onsdag (fick brev om det idag) – kass säger jag! Jag har för övrigt inte fått någon kod till mitt danska VISA/Dankort ännu ändå, så det är ju ingen katastrof egentligen, men jag tycker att det var väldigt många bankdagar det där… I vilket fall som helst så ska jag handla en drös böcker imorgon, så jag vara bara tvungen.

Idag ska jag laga bacon- & tonfiskröra till middag. Till denna delikata röra ska jag koka pasta. Detta ska jag göra så fort jag har snackat lite med min kæreste.

Over and out!

3 reaktion på “Dag 1 – hold D3 gruppe 2.

  1. Expertisen tycker att 1600 spänn inte är all världens pengar. Det kan säker vara bra om det är en cykelhandlare som säljer och har gått genom den. Ser den bra ut och det känns rätt så kan du väl slå till. Det är väl någon slags begagnat-garanti, om inte formellt så borde handlaren i alla fall känna något ansvar.

  2. Hej!
    Det låter ju som att du har det bra där i Danmark! Måste komma och hälsa på när jag kommer ner till södra Sverige igen. På måndag börjar alvaret för mig, ska bli ganska spännande. 8 veckor till tentan, det blir till att plugga det.. Men det vet vi båda att du fixar utan problem =) Jag måste fixa min skype så att jag har igång den lite oftare, problemet är att jag inte har ngt ställe att ha datorn uppstäld på hela tiden… Men jag ska lägga skype i autostart nu direkt!

    Ha det så bra!

    //Mikael

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *