Boende i Odense, någon?

Det är väl ingenting att stressa upp sig över egentligen – men hade jag bara haft boendet fixat och klart, så hade jag kunnat njuta av tiden innan terminen börjar, och helt och fullt av vetskapen om att jag ska flytta hemifrån och göra något nytt och förhoppningsvis väldigt spännande.

Jag spånar lite kring en egen blogg, där jag kan skriva om mina upplevelser av plugget, Odense, Danmark och livet i allmänhet. Det finns nästan inga sidor av varken läkarstuderande eller andra svenska studerande i Danmark – är det för att de inte har tid, inte har intresset, eller inte kan?! Jag vet att jag hade varit hjälpt av en sån sida.

3 reaktion på “Boende i Odense, någon?

  1. Hej! Läser du till läkare i Odense? Jag vill söka dit till ht-07 och skulle väldigt gärna höra lite om hur det är! Tack på förhand 🙂
    Karin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *