Biljard och punktering

Nu känns det som att jag börjar få ordnat upp det praktiska. Jag har skaffat bankkonto, VISA/Dankort (de har ju inte förstått grejen med VISA här riktigt…), och jag har beställt ett danskt kontantkort till mobilen, som jag förhoppningsvis får under nästa vecka.

Idag har jag varit och spelat biljard med några från klassen. Uppslutningen var lite sisådär – många är ganska slitna efter två nätters festande. På vägen till biljarden lyckades jag få punktering på bakdäcket, så en tutor visade mig vägen till en bra och billig cykelverkstad. Jag bara lämnade cykeln där, och fick låna en racer – måndag eftermiddag ska jag hämta min egen igen. Förhoppningsvis fixad, utan att det kostar skjortan. Jag funderar allvarligt på om jag inte behöver en ny cykel. Jag ska försöka kolla runt lite efter något begagnat – kanske fråga hos cykelverkstaden.

På måndag börjar allvaret. Då är det studiestart på riktigt. All information om schema, studiestartopgave, bokinköp, studieteknik etc. etc. kommer att drösas över oss i rikliga portioner under veckan.

Jag lägger med lite bilder över det kaos jag för tillfället huserar i:

{grupp1} Röran{grupp1} Röran{grupp1} Röran

Nu ska jag göra middag, så att jag kan ge mig iväg! På återskrivande.

En reaktion på “Biljard och punktering

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *