Anar ugglor i mossen

Har precis läst en anmeldelse, eller recension som det heter på svenska, av vår bok i ”Etik og Videnskabsteori”, som också är namnet på boken. Recensionen totalsågar boken, som är skriven av vår lärare Morten Severinsen.

The thing is att det faktiskt finns regler som säger att de inte får ”tvinga” oss att välja läroböcker, men eftersom vår lärobok är skriven av vår lärare i ämnet, så var det ju inte så mycket snack om saken när det var dags att köpa bok. Så här i efterhand kanske det visat sig vara mindre bra, då jag faktiskt håller med recensionsförfattaren om många av de brister boken har.

En annan sak är ju att de ofta är dåliga på att uppge vad det är för ämne vi ska ha satt oss in i till föreläsning/timme. Istället får vi veta vilka sidor vi ska ha läst i Severinsens bok. Detta gör ju hela processen med att välja bok själv väldigt komplicerad, då det förutsätter att åtminstone en av dina kamrater har den, så att du kan ta reda på vad det faktist är det rör sig om.

Usch. Och just nu tvingas jag vara kompis med den, för vi håller på att skriva ett arbete i just etik och vetenskapsteori. Usch igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *